29 Ocak 2010 Cuma

BARDAK ALTI İĞNE OYALARINI DEĞERLENDİRELİM

Annelerimizin bir çoğunun çeyizlerinde böyle iğne oyalarından yada dantelden yapılmış bardak altlıkları bulunurmuş. Komşumun da sandığında bekleyen küçüklü büyüklü bardak altı oyalarını kızının çeyizi için masa örtüsüne yerleştirip sardım aralarına piko çekerek işlemi tamamladım.Çok şık ağır bir fiskos masa örtüsü oldu.

11 yorum:

bekdikli dedi ki...

ellerine saglık canım masa örtüsü harika olmuş...

Ayse dedi ki...

Merhaba güzel kardesim, ben almanyadan Ayse. Almanca Moda Sayfam icin Türk okuyuculari ariyorum cünkü bir kac gün sonra türkcede eklicem. Ama türkce okuyucularim olmadan yapmam. Ondan simdi sen bana lasimsin. Eger sayfami takip ve followerde ekleye bilirsen cok cok sevinirim. Seni kocaman öpüyorum.

Ayse

zeynep çeyiz evi dedi ki...

Ellerine sağlık canım,güzel bir değerlendirme olmuş,sahibi güzel günlerde kullansın....

Birileri anlatsın dedi ki...

Çok güzel olmuş emeklerine sağlık canım. Tam çeyizlik valla. Güzel günlerde kullansın.

Çiçek Hoby dedi ki...

slm arkadaşım yoksa hemşerimmi desem elerine sağlık çok güzel olmuş.aslında bendede var bunlardan ama çok fazla mefruşat dikiş bilgim olmayınca cesaret edmiyorum neyse bi süre daha sandıkta beklesinlr.Kocaman öpüyorum kolay gelsin.

marifetlendik dedi ki...

çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Yelda dedi ki...

Elelrine sağlık canım şahane olmuş

Mukaddes Sezer dedi ki...

çok hoş olmuş ellerine sağlık :)

Birileri anlatsın dedi ki...

Gönder mi; bak heyecanlandım şimdi. Bende hergün ptt binasındayım, yanındaki boş odalarda kurs görüyoruz. Çok dek geldi valla, teşekkür ederim canım.

muazzez dedi ki...

ellerine sağlık canım gerçektende çok zarif olmuş kolaymı bu güzellik o zarif güzel ellerden çıkmış:)))sahibi güle güle kullansın

ladygreenriver dedi ki...

çok harika olmuş canım ellerine sağlık,benimde çeyizimden var.ama ortadaki büyük parça gibi yok.6 tane küçük var yine bardakların altına koydum.ama çay dökülünce yazık oluyor.çok harika bir fikir olmuş..
sevgiler canım...