2 Eylül 2008 Salı

NİŞAN SEPETİ...

Hani erkek kardeşime nişan yaptık demiştimya, işte gelin kızımıza gidecek olan eşyaları koymak için aceleyle yaptığımız allı pullu nişan sepeti.
Image Hosted by ImageShack.us

23 yorum:

Nur dedi ki...

Merhaba arkadaşım bana ugradıgına sevindim iyiki ugramışsın bu sayede sepeti gördüm bu aceleyle hazırlanmışsa maaşalah ne denir yani çok güzel çok şık olmuş ellerinize saglık Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocasınlar derler ya inşallah bir yastıkta kocasınlar ablacım boy boy çocukları olsun inşallah :)

Bende iyiyim hamdolsun oruca alışmaya çalışıyorum :) gerçi yemek bloglarını gezdikçe alışmak zor olacak ama napim işte :)

Tekrar görüşmek üzre canım ablacım çok çok öptüm seni sevgilerimle iyi akşamlar.

akasyakokusu dedi ki...

Merhaba canım..Demek nişan yaptınız düğününüzüde nasip etsin Allah c.c....amiin..Bir yastıkta yaşasınlar..
acele macele ama pek şeker olmuş..ikiz bebek sepetide aynen..ahhh bide ben böyle bir sepet yapsamda sabunlarımı doldursam.makinamın üstünü süslesem şöyle..
iyide olurda sendeki marifet bende yok..
görüşmek üzere canım sevgilerimle..

ahsapboyaci dedi ki...

canım merhaba nasılsın öncelikle hayırlı ramazanlar rakadaşım veee iyiki aceleyle yapmışsın sepeti bide özenseydin kimbilir daha ne kadar güzel olurdu ellerine sağlık arakadaşım iyi geceler

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler arkadaşım.ellerine sağlık,maşallah çok güzel olmuş.gelininiz çok şanslı, böyle görümceleri olduğu için.

yağmurun getirdikleri dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

aradaşım günaydın sepet gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık sevgiler

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
ellerinize ve emeğinize sağlık. Blogunuzu akasya kokusuna mesaj bırakırken farkettim. Gerçekten nazar değmesin. İsminizi çok doğru koymuşsunuz.
Hepsi birbirinden muhteşem.
Görüşmek dileğiyle,
Sevgiyle kalın.

akasyakokusu dedi ki...

Merhaba canım valla dediğin gibi oldu bu akşam..Allah c.c. ne verdiyse..Domates çorbası yaptım.dünden kıymalı makarna ve tatlı vardı..ayran yaptım birde..
bende diyordumki menü değişmiyor nuray bugün yemek yapmamış diyenler oluyordur he valla:)))
Ayy bunadım yemek düşünmekten biri düşünsün banada söylesin..Rahmetli annecim paşanın oğlunada varsan bu boğaz durmaz derdi haklı valla..
Görümcenin nusaybinde tanıdığı varmı arkadaş çevresi falan yeni geliyor sanırım tayinde.ben mardin merkezdeyim.söyleyebilirsin ilgilenirse adresimi veririm kolay bulur lojmandayım çünkü.merkeze geldiğinde uğrayabilir ..
hayırlı bereketli ramazan günleri dilerim..

Adsız dedi ki...

ayyyy canım hamaratım benim ellerine sağlık anlatmıştın aceleyle yapılana bakarmısın süpersin valla 41.5 MAŞALLAH canıma:)ALLAH tamamına erdirsin senin gibi görümceye canlar kurban:)) bugün uğrayamadım kızların okul ihtiyaçlarıyla uğraştım şablonda süper ellerine sağlık süpersin canım kardeşim elinden her şey geliyor MAŞALLAH:))))

dantel81 dedi ki...

canım çok hoş bir şey olmuş bu maşallah çok marifetlisin ellerine sağlık hayırlı sahurlar dilerim sevgiler...

Adsız dedi ki...

http://nazarboncugu1976.blogcu.com/
Canım acele yaptığın sepet buysa vallahi ne diyeyim çok marifetlisin.MAŞALLLAAAAAAAAAAAH.Ellerine sağlık gelininizde çok şanslı senin gibi bir görümcesi olduğu için canım.Canım benim bir ricam var aplike yapımını resimlerle ekleyebilirmisin zahmet olmazsa.Tabi hemendeğil ne zaman fırsatın olursa.AYRICA BURASIDA ÇOK ÇOK GÜZEL OLMUŞ.hAYIRLI RAMAZANLAR CANIM.

akasyakokusu dedi ki...

Merhaba hayırlı cumalar canım..o tatlıyı hurma,kuru kayısı vede kuru incirle yapıyorum..
çok hoş çerezlik gibi birşey oluyor..bazende şerbetli gibi az suluca yapıyorum..
hayırlı bereketli iftarların olsun..sevgiler.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

HAYRLI RAMAZANLAR DİLERİM.
SVGLR.

makhina dedi ki...

selam canım senin şablonunda klasik şablon,önceki yazılar nasıl silindi anlayamadım html kodlarına bakmam lazım.standart şablonda da arka planı değişik yapabilirsin benim standart şablon ama arka planı değişiyor.tasarımı özelleştirden şablonu yeniden seç veya yapamazsan kullanıcı adınla şifreni bırak ben yapayım arka planı böyle kalsın yine istersen yada ne renk istiyorsan onu yaparız hayırlı akşamlar

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı akşamlar kardeşim.herşeyin gönlünüzce olması dileği ile hoşçakal....

makhina dedi ki...

selam canım şablonun şuanda standart şablon.sayfa ögeleri kısmı var orda gadget ekleye tıkladığında orada ne istersen şablonuna kolaylıkla ekleyebilirsin ben arkadaş listeni buradan değiştirdim istediğin zaman koda gerek olmadan isim ekleyebilirsin ve son güncelleştirilmiş şekliyle de görebilirsin.sende resimleri imageshack.us'tan yüklediğin için resimler normal şablona sığmadığı için ben biraz büyülttüm.arka planı da dilediğin zaman değiştirebilirsin html'yi düzenleyi açınca body backgraund diye başlayan kod ilk kısımlarda oradan dilediğinde farklı bir arka plan yapabilirsin..eski şablonda ki herşeyi ben buraya aktardım dilediğin zaman eski şablon kodlarınıda html'yi düzenleyi açınca sayfanın en eltında klasik şablonu görüntüle dediğin zaman görebilirsin.unutmadan birde google reklam hesabı kendi hesabın ise eğer,sayfa ögesi ekle kısmında adsense var orayı acınca bilgilerini girip reklamlarını direkt olarak alabilirsin çünkü sayfanda tek reklam kodu var 4 tane yayınlayabilirsin,son olarak şifreni değiştirirsen memnun olurum..mektup gibi oldu sanırım :)sormak istediğin birşey olursa yine yardımcı olurum adresini msn'ye kaydettim her zaman açık olmuyor ama not bırakabilirsin açınca dönüş yaparım.hayırlı akşamlar dilerim.

makhina dedi ki...

bir de blogspottan resim yükleyebilirsin blogcudaki gibi yer sorunu yok burada ve daha çabuk açılıyor aklında olsun istedim.

makhina dedi ki...

canım rica ederim ne demek ..en üstteki resmin renkli olduğu için yazılar tam görünmüyor istersen resmi aşagı alıp orada sadece yazılar kalabilir,resimlerden kastın elişi resimleriyse orasını daha fazla büyütürsek şablon aşağı kayma yapabilir.birde arka planın bana kalırsa çok koyu o yüzdende karışık duruyor gibi sanki parlayan bir resim olduğu içinde açılırken geç açılıyor biraz..en baştaki gül resmini aşağı al dersen alırım o kolay not bırak hallederim hayırlı akşamlar :)

Unknown dedi ki...

ne guzel bir sepet olmus.
nisaniniz hayirli ugurlu olsun canim Allah tamamina erdirsin.
hayirli ramazanlar
selam ve sevgilerr.

CAHİDE dedi ki...

merhaba,bloggere hoşgeldiniz.ne iyi etmişsiniz.sayfabir harika olmuş.elleriniz dert görmesin,sevgiler

makhina dedi ki...

selam canım iftardan sonra msn açık olur olaki kapalı olursa mesaj bırak açarım hayırlı pazarlar dilerim

dilek dedi ki...

ziyaretin için teşekkürler...
kardeşinin nişanı hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin..

siteni ziyaretin neticesinde keşfettim.çok güzel el emeklerin var..nazar değmesin..deyip

yeniden görüşmek üzere..

hayırlı ramazanlar...

mehtap dedi ki...

çok güzel olmuş bende kurdele nakışına başladım yaptıkça daha çok seviyorum kurdele nakışını tüketen degil üreten olun arkadaşlar
bay bay