14 Temmuz 2008 Pazartesi

PEÇETELİK VE TEPSİ ÖRTÜSÜ TAKIMI

Peçetelik,  tepsi örtüsü, şekerlikleri ve peçete halkalarından oluşan bu güzel takımı çok sevdiğim  ve 10 yıl birlikte birçok şeyler paylaştığımız, Vildan ablama diktim ve hediye ettim.İyi günlerinde kullanır inşallah.Tayin sebebiyle gittikleri yeni  yerlerinde başarılar diliyorum.
Image Hosted by ImageShack.us
 

7 yorum:

Adsız dedi ki...

senin sevginin yeri gönülde hep özeldir seni yürekten sevmek herşeyden güzeldir dostum diyen nice dostlar gördüm. senin bir merhaban bin dosta bedeldir!!!Ellerine,yüreğine sağlık birtanem gerçekten çok güzel bir takım banada aynısından göndermiştin:))kendin gibi güzel ve değerli hediyeler hazırlıyorsun dostlarına canımsın ya yüreği güzel arkadaşıma sevgiler:))))

simayhobievi dedi ki...

hayırlı günler arkadaşım ellerine sağlık çokkk şık çok güzel bir takım olmuş arkadaşınız çok şanslı sizin gibi vefalı arkadaşları olduğu için sevgiler canım

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık çok guzel olmus

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık gercekten çok guzel olmuz oncede yapmıstınız benim beğendiğim takımdı tekrar ellerinize sağlık

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler arkadaşım.Aydından kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.memlekette olunca fazla bilgisayar başına oturamıyorum,cevabım gecikti kusura bakma,blogspotun hayırlı olsun.gene çok güzel işler yapmışsınız,ellerinize sağlık.Allaha emanet ol.

sarımutfak-hande dedi ki...

ooo süper çok şık bir takım ellerine sağlık.vildan ablanda güle güle kullansın

Adsız dedi ki...

Selam canım el işlerini o kadar çok beğendim ki seni linklerime ekledim. Bu arada peçetelik ve tepsi örtüsü takımı harika olmuş.