25 Temmuz 2008 Cuma

FANTAZİ PİKE TAKIMI

Image Hosted by ImageShack.us
Bu diktiğim 5. pike ve daha şimdilik5 tane var dikilecek beni bekliyor.Bu sıcaklarda da insanın hiç bir iş yapmak içinden gelmiyor ama fırsat buldukça oturup biran önce bitirmek lazım..
Image Hosted by ImageShack.us
Pike takımı pikesi,kırlentleri,yastıkları ve lastikli çarşaftan oluşuyor isteğe bağlı bazada ekliyorum bazılarına...
Image Hosted by ImageShack.us
Seten pike üzerine astarlı lame kumaş,kenar süslemesi için metrelik satılan organze pilise dediğimiz kumaş,pilisenin kenarlarına yine metrelik pul kullanıyorum ve istenirse hazır dantel geçiriyorum kenarlarına.Organize kumaştan yaptığım güller ve yapraklarıylada küçük süslemelerle işi bitiriyorum.Çarşafı ve yastıkları için pamuklu kristal seten kullanıyorum.Gerisi resimleyip sizlerle paylaşmaya kalıyor.

19 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

sevgili arkadaşım
vallahi bunlar bizim pişirdiklerimize hiç benzemiyorr :)))
harikalar diyarı burası :))
elinize sağlık, ziyaretlerinize çok teşekkür ediyorum
svglr NuNu

Adsız dedi ki...

Canım benim yine süper bir iş çıkartmışsın:)))ellerine yüreğine sağlık MAŞALLAH senin gibi her işi başarıyla vede mükemmel bir şekilde başaran bir arkadaşım olduğu için kendimle gurur duyuyorum:))çokta şanslıyım ALLAH'ıma binlerce defa şükürler olsunki senin gibi bir dostla karşılaştırdığı için:)) seni anlatmak kelimelere sığmaz ne mutlu yakınındaki arkadaşlarına yanlarındasın RABBİME EMANET OL:))

Nur dedi ki...

İnanın görünce hazır sandım çok güzel ve çok özenli ellerinize saglık valla ne denir buna...

akasyakokusu dedi ki...

merhaba canım yaa..bu pike böylesine şık olursa acaba yatak örtüleri nasıldır..
çokkk güzeller..sıcak mıcak ama tebrik ediyorum ...keşke benim olsaa..
benim evde küçük bir dikiş diksem ev iplik parçalarıyla doluyor..size kolaylıklar diliyorum..
haaa unutmdaaann etli ekmeklerden bende istiyorumm...

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler arkadaşım.işler harika,kendimden utandım inan.elişinin hertürlüsünü seviyorum da bu dikişten pek zevk almıyorum.senin gibi harika işler yapan arkadaşları görünce de inan kendimden utanıyorum.ellerine yüreğine sağlık.Rabbim nazardan saklasın.inşallah sende emkısa zamanda gidersin tatile.herşey gönlünce olsun.a.e.o..seni arkadaş listeme ekliyorum.

makhina dedi ki...

selam canım harika olmuş bende pike v.s.dikerim ama çok zor oluyor seninki kadar da güzel olmuyor doğrusu :)ellerine sağlık hayırlı günler dilerim

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler arkadaşım.miraç kandilin mübarek olsun.a.e.o.

Adsız dedi ki...

Hz. Hamza’nın cesareti yüreğinize,
Hz. Ali’nin kuvveti bileğinize,
Hz. Ömer’in adaleti kalbinize,
Hz. Muhammed’in nuru evinize dolsun.
Kandiliniz mübarek olsun.

Nur dedi ki...

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun...

Unknown dedi ki...

çok güzekl olmuş pike takımı eline sağlık hayırlı kandiller

Adsız dedi ki...

selamlar canım geçmiş kandilin kutlu olsun ellerin dert görmesin çok güzel olmuş işlerinin hepsi ayırım yapmak çok zor birbirinden güzeller kolay gelsin arkadaşım benim çeyizi iki kere eklemişsin birini takıya çevirebilirmisin bir kızımla torunumu da eklermisin çok teşekkürler hoşçakal


http://supprusstaki.blogspot.com - Suppruss Takı

http://imgetaki.blogspot.com - Hobilerim Çiğdem

http://anilerdin.blogspot.com -Anıl'ın Oyun Dünyası

Adsız dedi ki...

HER ZAMAN SEVGİYLE BAKAN GÖZLERİN YALNIZ MUTLULUKLARA TANIK OLSUN. BİR KUM TANESİ MUTLULUKSA BÜTÜN KUMSALLAR SENİN OLSUN...İYİ GECELER MUTLU HAFTA SONLARI

Adsız dedi ki...

Hayırlı haftalar dilerim.

makhina dedi ki...

Bu Mübarek Gecede Dualarınızın Kabul Ve Makbul Olması Dileklerimle Beraat Kandilinizi Kutlar Size Ve Sevdiklerinize Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.

Adsız dedi ki...

Beyaz bir gül gönderiyorum size
Yaprağında iman dalında sevgi
Kokusunda Muhammed var
Haneniz kalbiniz nurla dolsun
Kandiliniz mübarek olsun

Nur dedi ki...

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini üstümüze boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandillere hep beraber canım..

Adsız dedi ki...

görüşemiyoruz nerelerdesiniz? blogcunun yüzünden darmadağanık olduk canım sevgiler

Adsız dedi ki...

İyi geceler. Havlu kenarları süper, pikeler harika. Ellerinize sağlık. Benim merak ettiğim birşey var. Ördüğüm, diktiğim, işlediğim vs. ne varsa, hepsini kullanmak gibi bir huyum var. Bence iyi de ediyorum. sakla sakla nereye kadar? Misafir benden iyi mi kullanacak, öyle değil mi? Dolayısıyla kirlenen her şeyi de yıkarım:)) Ama mesela böyle bir takımda organze fırfırlar veya havlu gibi çok kullanılan ve yıkanan birşeyde kurdeleler bozulmaz mı? Ütülenecek mi, öyle mi kalacak? Süs içinse ben almayayım, alana da mani olmayayım:)) İşin aslı, el emeği benim için değerli olduğundan, bakması iyi de nasıl kullanılacak? Kullanmayacaksak niye yapacaz? Dıt dııııt dıııııt! Arızaya bağladım galiba. Sevgilerimi gönderiyorum, emeklerinizin karşılığını alabilmenizi diliyorum.
nurtenbegendi.blogcu.com

Adsız dedi ki...

canım nsılsın msn den de görüşmek isterim eğer bi sakıncası yoksa putriblogcu@windowslive.com